لیست اختراعات سميه سوري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1394/04/10
تاریخ ثبت: 1395/02/06
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين دستگاه، مكانيك، مواد، شيمي و پلاسما مي باشد. استفاده از انرژي گداخت هسته اي به عنوان منبع انرژي به دليل كمبود ديگر منابع انرژي در چند دهه اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته و طرح هاي مختلفي در اين زمينه ارائه شده اند. قدرت گداخت از فرآيند گداخت هسته اي ناشي مي شود. به منظور دستيابي به انرژي گداخت، بايد پلاسما را در مدت زمان مناسب در محفظهاي محصور كرد و آن را تا دماي مورد نياز بالا برد. اين پلاسما نبايد قبل از اينكه به دماي مناسب برسد با ديواره ظرف برخورد كرده و در نتيجه نابود شود. براي اين منظور ميتوان از روشي مرسوم به روش محصورسازي مغناطيسي پلاسما استفاده كرد. توكامك وسيله اي است كه پلاسما را بر اساس محصورسازي مغناطيسي محبوس ميكند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/17
تاریخ ثبت: 1392/12/17
خلاصه اختراع:

چاه هاي نفتي بعد از عمليات حفاري چاه و اصتحكام سازي، جهت برداشت سيالات هيدروكربني از مخزن نفت و گاز نياز به عمليات مشبك كاري خواهند داشت. امروزه اين عمليات شامل روش هايي مانند گلوله، شهاب، انفجاري و ليزري مي باشند كه داراي معايب بسيار زيادي هستند، براي مثال باعث افزايش اثر پوسته اي و كاهش تراوايي مي شوند. اينگونه عمليات به علت آسيب هاي وارده به سازند در دنيا به عنوان روشهاي ناكارامد شناخته مي شوند. اخيرا تلاش هايي جهت استفاده از تكنولوژي ليزر براي رفع اين مشكلات صورت گرفته ليكن به دليل عدم امكان انتقال باريكه ليزر به فواصل بيشتر از پانصدمتر و افت شديد انرژي انتقالي تاكنون اين روش قابليت استفاده در صنعت را پيدا نكرده است. در اين اختراع براي اولين بار باريكه خروجي ليزر فيبري را بدون افت شديد انرژي با استفاده از فيبر هاي مادون قرمز تا فواصل دورتر از پنج كيلومتر انتقال داده ايم تا براي اولين بار جهت انجام عمليات مشبك كاري با دقت ميليمتر در مخازن نفت ايران از تكنولوژي ليزري استفاده نماييم.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/17
تاریخ ثبت: 1392/12/17
خلاصه اختراع:

روش هاي كنوني متعارف حفاري عبارتند از روش حفاري دوراني با حفاري كابلي و استفاده از نسل جديد مته ها نظير مدل هاي سر مته سنگي و سپس دندانه دوار و بعد از آن ها نيز دندانه ثابت هاي الماسي.در حفاري با استفاده از اين روش هابا مشكلاتي نظير سرعت پايين عمليات حفاري و استهلاك بالاي مته ها مواجه هستيم. در سال هاي اخير روش هاي متعددي در زمينه حفاري نوين پيشنهاد شده است. . اخيرا تلاش هايي جهت استفاده از تكنولوژي ليزر براي رفع اين مشكلات صورت گرفته ليكن به دليل عدم امكان انتقال باريكه ليزر به فواصل بيشتر از پانصدمتر و افت شديد انرژي انتقالي تاكنون اين روش قابليت استفاده در صنعت را پيدا نكرده است. در اين اختراع براي اولين بار باريكه خروجي ليزر فيبري را بدون افت شديد انرژي با استفاده از فيبر هاي مادون قرمز تا فواصل دورتر از پنج كيلومتر انتقال داده ايم تا براي اولين بار جهت انجام عمليات حفاري در مخازن نفت ايران از تكنولوژي ليزري استفاده نماييم.دراين روش قطر باريكه و توان خروجي به صورتي محاسبه ميشود كه تنش حرارتي بيشينه را در انواع سنگ ايجاد كند تا مقاومت سنگ به شدت كاهش يابد.

موارد یافت شده: 3